stylebynellie

DECLÉOR HYDRA FLORAL MULTI-PROTECTION

I höstas så praktiserade jag på Ciluette city spa i Borås, där dem utför bl.a ansikts- och kroppsbehandlingar och kurbad och så har dom en väldigt mysig relaxavdelning! Iallafall, på Ciluette så arbetar dom bl.a. Med decléor's produkter, och när jag slutade där så fick jag en test på en dagkräm. Och med handen på hjärtat så kan jag säga att det är den bästa krämen jag har provat! Förut har jag inte varit så noga med att använda bra krämer till ansiktet (som tex nivea - rekommenderar inte!) Jag hade ganska ojämn hudton och småpletor här och där men efter att jag provat den här så har jag faktiskt märkt skillnad. Min hy känns mycket lugnare, återfuktad och jag har längre inte dem där småpletorna som jag hade då. Även om den här krämen är ganska dyr så tycker jag att den är värd pengarna, har för mig att den stora burken på 50ml kostar 575:- på eleven sen finns det en på 30ml på tub som ligger runt 300:-.
Såhär står det i beskrivningen på eleven: "En rik, silkeslen fuktighetskräm som är berikad med växtessenser för att kunna erbjuda din hud skydd och återfuktning i upp till 24 timmar! Tack vare växtessens från nyponros, avokado och soja förses din hud med essentiella fettsyror, vårdas och får en känsla av välbehag. Krämen hjälper till att stärka upp hudbarriären, reducerar torrhetslinjer, mjukgör och förebygger ålderstecken. Skäm bort din hud extra näring och fukt för en mjuk och fräsch hy med extra lyster!"
-Passar alla hudtyper
- Fri från parabener, mineralolja och syntetiska färgämnen

(Jag säger inte att krämen passar ALLA för alla är vi olika, men jag kan tänka mig att den är väldigt bra för många och värd att testa eftersom den dessutom är fri från parabener och mineralolja som många andra krämer inte är)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas